Děkuji paní Marcelo za návštěvu na mém blogu. Ihned jsem zkusila Váš odkaz a dostala jsem se na Váš recept na perkelt z krůtího masa. Jsem ráda, že je připravovaný skoro stejně jako ten můj z vepřového a určitě i ten Váš recept ráda vyzkouším, protože Perkelt zaujal nejenom mne jako kuchařku, ale mé hosty a domácí strávníky.
Mějte se hezky.
Alena
Re: pozdravení
14.09.2016
M
Paní Alenko, děkuji za Vaše nahlédnutí i pěkné psaní. M
super
27.11.2015
Zdeňka Hrdla
Marsííííííííí, to je dobré. Určo si podle tebe něco uvařím.
Děkujeme za úžasné recepty. Jen tak dále.
Re: Děkujeme
01.11.2015
M
Já děkuji, že jste si našli čas se tím probírat a potom ještě péct.
Těším se !!!
23.07.2015
PK
Jsi zbytečně skromná, chutnalo vždy. Přidám ke svým oblíbeným a ať Ti jde psaní od ruky.
Re: Těším se !!!
23.07.2015
M
Děkuji a jsem ráda, že to tak vidíš. M